• standaard

Voor en door leden

Gym4all is een sportschool die draait om haar members. Daarom probeert het team van Gym4all zo goed mogelijk de wensen van members te begrijpen en te realiseren. Dit kunnen we omdat we geen onderdeel zijn van een grote keten. We zijn lokaal en authentiek en daar zijn we trots op. Members en het Gym4all team bouwen ook komende tijd verder aan een prettige professionele omgeving om aan een goede gezondheid te kunnen werken.

Heb je wensen mail dan naar info@gym4all-utrecht.nl. We nemen deze op in onze member- wishlist. Zo gauw er voldoende stemmen zijn dan overwegen of we de vernieuwing inzetten. Per maand sparen we 100 Euro in onze member pot. Zo gauw we een wens met voldoende stemmen en in lijn met onze visie kunnen realiseren, dan doen we dat.

Wensenlijst van leden:

- Dumbbells 50 KG

- Spiegels bij Ladies gym

- Tussenschotjes bij douches; in voorbereiding

- Nieuwe wasbakken bij kleedkamers; in voorbereiding

- Spiegels bij gym matten; in voorbereiding

Aangekocht/ aanpassingen:

- Douches omgezet van betaald naar gratis. ?Gerealiseerd januari 2017. Want betaald douchen kan echt niet meer (eens eens eens).

- Dumbbells set van 2 voor 40 KG en 44 KG. Aangekocht in december 2016. Initiatiefnemer Steve. Motivatie: diverse leden zaten met de beschikbare 36 KG aan hun max. Nu kunnen diverse leden hun lat weer verleggen.

 

 

 

 

 

- De Helix. Aangekocht december 2016. Initiatiefnemer: eigenaar op basis feedback met name van dames. Meer aandacht voor training van billen en bovenbenen.

De Helix is het allereerste cardio-apparaat met de unieke laterale elliptische beweging en biedt uw leden een nieuwe manier om te trainen, met extra nadruk op de ab- en adductoren en de bilspieren.

- Schwinnpro Airdyne. Aangekocht 2 Schwinnrpo. Initiatiefnemer: eigenaar op basis van gesprekken met importeurs. Schwinnpro is de nieuwste ontwikkeling op gebied van bewegen. De Schwinnpro is de ideale warming up voor een circuit van krach of juist cardio. Pakt diverse spiergroepen van armen en benen.

- Gym mat. Aangekocht nieuwe puzzelmat. Initatiefnemer: eigenaar op basis van feedback members. De oude judo matten werden intensief gebruikt voor de buikspier kwartiertjes. Ze waren duidelijk aan vervanging toe. De puzzelmatten worden veel gebruikt voor gym oefeningen en Taekwando.

 

 

 

 

 

- Smart TV. Aangekocht in december 2016. Initiatiefnemer: eigenaar op basis van feedback klanten. Naast de groepslessen hebben member ook behoefte zichzelf met hulp van huidige technieken te verbeteren. Daarom de 55 inch Smart TV bij de puzzelmatten. Ideaal als je via Youtube op de mat yoga wil oefenen, uitleg van toestellen wilt of technieken by gebruik van Dumbbells wil.

- AA drankjes. Gestart in december 2016. Initiatiefnemer: eigenaar op basis van feedback klanten. Diverse klanten hebben aangegeven wat te drinken te willen kunnen kopen als ze bij Gym4all zijn. We hebben inmiddels ons assortiment uitgebreid en alle type AA drankjes opgenomen. Natuurlijk tegen een member vriendelijke prijs.

- Incline bench. Aangekocht december 2016. Initiatiefnemer: diverse members die vooral met kracht oefeningen bezig zijn. Niks is zo irritant als moeten wachten tot het bench bankje vrij is zodat je kan starten met je oefeningen. Dat hebben we dan ook aangepakt en een nieuwe Sterling Incline bench aangeschaft. Deze serie vormt de nieuwe lijn die Gym4all inzet. Degelijk, modieus en functioneel.

- Half power rack. Aangekocht december 2016. Initiatiefnemer: diverse members die vooral met kracht oefeningen bezig zijn. Niks is zo irritant als moeten wachten tot een half rack vrij is zodat je kan starten met je oefeningen. Dat hebben we dan ook aangepakt en een nieuwe Sterling half power rack aangeschaft. Deze serie vormt de nieuwe lijn die Gym4all inzet. Degelijk, modieus en functioneel.

Nieuws

  • Probeer Gym4all met een dagpas en krijg dit als korting bij inschrijven

    Wil je kijken of Gym4all wat voor jou is? Dan adviseren we je om een dagpas v...

    Lees meer
  • Ben jij in het bezit van de U-pas?

    Kom dan sporten bij Gym4all! Hoe werkt het? Met de U-pas kun je bij Gym4...

    Lees meer
Meer nieuws